SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!

Assalamualaikum
Bismillah

 Click Banner!


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan di bawah 

Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed?

Salah satu sebab aku mahu berada dalam bloglist Seorang Syed adalah... hehehe skema pula. Tiada sebab yang specifik sangat. Cuma nak support member. Di samping tue juga, daripada segmen ini juga mungkin aku akan jumpa blogger-blogger yang baru dan terkenal. Nak harapkan orang datang baca blog kita tue rasanya dalam 10% ja kot sebab ramai sangat persaingan dalam dunia blogger ini. huhu. Entry kena mantap & memberi infomasi kepada pembaca

Short Review tentang blog Seorang Syed
Overall, setiap kali aku datang ke Blog Syed ini mesti aku akan dapat input yang berguna, tips dan pengalaman yang menarik. Dari segi penyampaian pun sangat santai, kadang-kadang tue seoalah-olah owner blogger tue kat depan bercerita dengan kita. Hahaha Agaknya Syed nie banyak cakap kali. Dengan bombastik ayat dia yang super duper awesome. Hahaha

Tapi honestly memang aku suka sangat dengan blog nie. Dan palinglah aku jelouse apabila tengok gambar dalam entry dia. Kreatif sangat dan simple. Tapi cukup menarik orang untuk datang melawat. Dan aku paling suka baca TIPS MENGHASILKAN DESIGN YANG MENARIK. Mungkin akulah tue penyumbang kepada trafiik syed hohoho. Gurau ja.

Walaupun Blog ini agak baru, tetapi dah macam veteran tentang blog. Hahaha. Kesimpulannya, aku memang suka sangat blog ini & suggestkan blogger yang lain letak Blog Seorang Syed ini di dalam bloglist korang. Macam aku hehehe


Good luck!



Nurulatika Yunus

15 comments:

  1. selamat bersegmen (^_^).Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  2. Wahh blog Nurul dah bertukar rupa lah, hampir tak kenal tadi, hehehe.

    Semoga terpilih Nurul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. sy nie seminggu sekali tukar template Mayy cepat boring sgat dgn blog sendiri hahahaha .. Thanks :D

      Delete
  3. selamat malam .

    singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Aikkkk Nurul! syed tak comment lagi ke entry ni? kenapa rasa macam dah comment? huaaaa

    Thanks for supporting my segment nurul! and yeah, that's the main objective of me writing a blog "to tell stories" haha. Pakai tulis ja semua yang keluar dalam otak ni. Itu pasal dah jadi macam story telling tu. Thanks again nurul for the review :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ..
      welcome Syed.. Hopefully bertuah jdi bloglist syed hahaha

      Delete
  5. selamat bersegmen. inshaallah berjaya. hehe ;)

    ReplyDelete
  6. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  7. salam berkenalan...done follow
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, dan pandangan. Boleh tinggalkan komen anda.