Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

Assalamualaikum
Bismillah


Klik Banner

Dengan ini, aku ingin mengumumkan Blogger Opzzpinky sedang mengadakan Giveaway Duit Raya! Yuhuu~~ Jangan lupa support giveaway ini juga thanks kepada para sponsor hehe~  Syarat penyertaan mudah sahaja, 

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky"
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang.
3. Linkkan ke entry ini.
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini
25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA

Semoga rezeki berpihak kepada mereka yang bertuah! Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017. Bhaa apa lagi~ Mari join ramai-ramai.

17 comments:

  1. gud luck
    http://www.opzzpinky.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  3. hai datang singgah dari GA yang sama
    good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  4. Kinah singgah dari GA yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  5. Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

    http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
  6. Good luck awak..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  7. Mai datang dari GA yang sama. All the best tau!

    http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

    ReplyDelete
  8. hai! singgah dari GA yang sama . goodluckkk !
    https://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  9. bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari GA yang sama. good luck

    helloaiman

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... good luck.. saya datang daripada GA sama.. jemput2 singgah blog saya jugak ya SAYA NAK DUIT RAYA BY OPZZPINKY

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.