Giveaway Happy New Year 2018 (TAMAT)

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua. Hari ini dengan sukacitanya aku ingin mengadakan "Giveaway Happy New Year 2018" sebelum menyambut ketibaan Tahun Baru 2018 tak lama lagi. 



Seperti biasa, syarat-syarat untuk mengikuti giveaway ini simple dan mudah sahaja :

1. Follow Blog Sii Nurul  (bagi yang belum follow)

2. Like FBPage Sii Nurul  

3. Copy Banner kat atas dan tulis entry yang bertajuk "Giveaway Happy New Year 2018"

4. Tulis azam, ucapan tahun baru, pengalaman manis sepanjang 2017, atau apa-apa sahaja yang korang mahu share. **Wajib**

5. Publish & komen URL entry korang kat bawah. 


Giveaway bermula 18 Disember Sehingga 31 Disember 2017




Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Pemenang akan diumumkan pada 6 Januari 2018 bersamaan dengan hari SABTU. Hanya 2 ORANG PEMENANG sahaja akan dipilih!


Hadiah Wang Tunai 

Pemenang Pertama - RM30
Pemenang Kedua - RM20

10 Orang yang terpilih disenaraikan di dalam Bloglist!


Sebelum itu aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada korang semua yang sudi baca blog ini sepanjang aku mula berblog. 2 tahun tempoh berblog bukanlah suatu perkara yang mudah buat aku yang kejap muncul dan kejap menghilang ni. Apatah lagi yang dah bertahun-tahun berblog, aku sangatlah respect dan kagum dengan korang!

Ada masa aku rasa down sebab nak mencari idea untuk menulis itu bukannya mudah. Perlukan pengalaman, pembacaan, pemerhatian dan pengetahuan untuk menjadi seorang blogger. Tanpa semua ini kita akan jadi seorang tin kosong yang berbunyi tetapi tiada isi. 

Alhamdulillah, sepanjang berblog aku peroleh ramai kawan daripada latar belakang yang berbeza yang berkongsi banyak pengalaman dan pengetahuan. Dengan berblog aku mula berjinak untuk mendapatkan pendapatan secara sampingan. Melalui blog aku mula join banyak group blogger sama ada di whatsapp mahupun di facebook.

Semoga tahun 2018 menjadi tahun yang lebih baik berbanding tahun 2017. Semoga kalian semua dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki oleh ALLAH SWT. Semoga dengan berblog ini menjadi bekalan kita di akhirat kelak dan memberikan manfaat kepada semua pembaca. Terima kasih sangat! Akhir kata, jangan lupa join giveaway ini ya~


SENARAI PESERTA 

34 comments:

  1. join! http://jomjoingafw.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    selamat menyambut tahun baru!

    ReplyDelete
  2. Dah joined! Wah...x sangka dah hujung tahun 2017...huhu

    https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  3. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnya..nak join jugak.

    ReplyDelete
  5. Hana joined! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  6. https://messarah.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  7. Sempat nanti ciktie join ya

    ReplyDelete
  8. saya dah join.

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  9. Sha joint http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  10. Join GA nurul yang cantik ni :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  11. Menarik sekali ..inshaallah akan join nak mengarang dulu nak ingat2 dulu pengalaman berblog dan buat azam baru 2018..ada masa lagi ni

    ReplyDelete
  12. SIS JOIN... http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  13. http://www.mrspip.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    kak pip join ...

    ReplyDelete
  14. JOIN
    http://www.mrsliez.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  15. sy join :)
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  16. Joined :)
    http://nonasani.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  17. GV join ya kak. Hihi.

    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  18. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  19. http://queensyanis.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  20. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    Azam 2018 : Nak tanam pokok durian...

    ReplyDelete
  21. Saya join! :)

    http://thekrmhzul.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    fb: Karimah Zulkafali

    ReplyDelete
  22. saya join..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  23. http://www.syuhadasalleh.com/2017/12/28/giveaway-happy-new-year-2018/

    ReplyDelete
  24. join !

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  25. join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  26. Fazz join ;)

    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-happy-new-year-2018.html

    btw nak jemput ke giveaway fazz : http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete
  27. Hi Nurul ;)
    Rii join jugak.

    http://realsviors.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  28. hi, husna joined :)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  29. salam n hi cik nurul sy join ye

    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  30. goodluck kepada semua yg join . feel free to join my giveaway
    http://nozi-mirrah.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  32. Joining.. :D
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete
  33. shida join

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2018/01/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.