Jom Buat Duit Dengan HYPR | SII NURUL

1:32 pm
Assalamualaikum
Bismillah


Mengenai HYPR

HYPR adalah platform penyokong sosial yg membina dan memenuhi permintaan jenama dan perkhidmatan bagi pasaran digital di Malaysia, juga dikenali sebagai hentian setempat portal penyokong sosial dimana anda boleh berkongsi artikel dibayar dengan hanya beberapa klik. 


Aku baru ja daftar hari ini, Alhamdulillah dah ada income walaupun tak banyak~ Jika dibandingkan HYPR dengan SushiVid, HYPR lagi mudah sebab cuma share dan korang akan dibayar sekiranya ada yang klik link tersebut. 



Walaupun just sen-sen Insya'Allah boleh kumpul banyak-banyak lagi hehe~


Macam mana nak promote link dan dapat income melalui HYPR?

1. Daftar sebagai ahli HYPR di SINI 
2. Pilih mana-mana promosi dalam HYPR.
3. Share kat Facebook atau Twitter.




Nak tunggu apa lagi? Join sekarang!


8 comments:

  1. Moga beranak sen-sen yang kita dapat kan nurul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya'Allah Kin Naz~ semoga d'murahkan rezeki kita :)

      Delete
  2. Senang nya macam 8share jugak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaa lebih kurang ja dgan 8Share :D

      Delete
  3. Selamat tengahari & salam aidil adha

    boleh jadi tabung untuk bercuti ni nurul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tengahari & salam aidil adha Mazniza Mustapa :D
      Betul tue~ Lau dah masuk sem dah busy takda masa nak promote haha

      Delete
  4. wah menarik ni..selamat hari raya aidiladha kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Rabiahtul ~ best jugalah
      Selamat hari raya aidiladha :D

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.